Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

από την ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS για όλους τους συνεργάτες της που έχουν καταστήματα λιανικής πώλησης.

H Βογιατζόγλου Systems εδώ και 45 χρόνια περήφανη "εξοπλίζει & προμηθεύει" τα καταστήματά των συνεργατών της. Το μυστικό της; ...το μεράκι των πελατών της να την εμπνέει!

Αγαπητοί πελάτες της Βογιατζόγλου Systems, οπλιστείτε με δημιουργικές ιδέες - έμπνευση και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό σταντ για τα σπρέι κιμωλίας Chalk Paint Αmbro-Sol.

Χρώμα κιμωλίας σε σπρέι για γρήγορη και άμεση ανακαίνιση σε 8 μοντέρνες παστέλ αποχρώσεις. Εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και είναι ιδανικό για την ανανέωση παλαιών επίπλων. Έχει τέλεια πρόσφυση σε ξύλινες, μεταλλικές, πλαστικές, κεραμικές επιφάνειες χωρίς αστάρι και είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Συνοδεύεται από 2 επιλογές σε προστατευτικά φινιρίσματα, κερί και βερνίκι.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες της Βογιατζόγλου Systems που έχουν κατασκευάσει ένα σταντ προβολής για τα σπρέι Chalk Paint Αmbro-Sol.

Οι φωτογραφίες του σταντ θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: diagonismos@voyatzoglou.gr μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Όλες οι συμμετοχές την ίδια ημέρα θα αναρτηθούν στη σελίδα www.facebook.com/voyatzogloutrade.gr και συγκεκριμένα στο facebook ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών «Σταντ με Σπρέι Κιμωλίας - AmbroSol». Πατώντας το κουμπί LIKE παρακάτω θα ενημερώνεστε άμεσα για τις δημοσιεύσεις και την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών θα ισχύει αυτομάτως ο διαγωνισμός ο οποίος αφορά την ψηφοφορία μέσω Like των αναρτημένων φωτογραφιών και θα ισχύει έως την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Στις 28/09/2020 θα αναδειχθεί ο νικητής - συνεργάτης του διαγωνισμού που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά like στη φωτογραφία του σταντ που κατασκεύασε και θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο πανέμορφο Καρπενήσι.

Ένας ακόμα τυχερός που θα έχει κάνει like στο σταντ της αρεσκείας του και follow στη σελίδα facebook της Βογιατζόγλου Systems Trade θα κερδίσει όλη τη σειρά των σπρέι κιμωλίας Chalk Paint.

Στείλε τις φωτογραφίες του σταντ στο e-mail μας
μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

τηλέφωνο επικοινωνίας
210 2888700

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στη σελίδα facebook https://www.facebook.com/voyatzogloutrade.gr/  η ψηφοφορία των σταντ μέσω LIKES όπως αναγράφεται παρακάτω, πρέπει να επαναληφθεί. Η ψηφοφορία λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2020 06.00πμ. Στις 12.00μμ θα ανακοινωθούν οι νικητές που θα κερδίσουν μια σειρά σπρέι κιμωλίας Ambro-sol Chalk Paint.


Όροι και Προϋποθέσεις : Facebook Διαγωνισμός - Χρονοδιάγραμμα
Όροι Συμμετοχής: «CHALK PAINT CREATIVITY CHALLENGE»

A. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία εταιρεία Βογιατζόγλου Systems Α.Ε., που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής, στην οδό 12ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας (στο εξής «Διοργανωτής»), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου την προωθητική ενέργεια «CHALK PAINT CREATIVITY CHALLENGE» (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί στο «Facebook» και συγκεκριμένα στη σελίδα στο Facebook, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.facebook.com/voyatzogloutrade.gr/ (στο εξής «Ιστότοπος).

B. Δικαίωμα Συμμετοχής (εφεξής ο συμμετέχων θα αναφέρεται ως «Συμμετέχων» ή «Χρήστης»):

1. Ο Διαγωνισμός περιέχει 2 στάδια τα οποία ορίζονται στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ως στάδιο Α και στάδιο Β.
1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών, διαμένουν στην Ελλάδα και είναι συνεργάτες – πελάτες του Διοργανωτή, ενώ αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοι καθώς και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα ή χρήστη στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του Facebook και η λειτουργία του δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.
3. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση των παρόντων όρων θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.

Γ. Διάρκεια του διαγωνισμού:

1. Δηλώσεις συμμετοχής για το στάδιο Α γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, ήτοι από την Δευτέρα 29/06/2020 έως και την Παρασκευή 28/08/2020 και ώρα 09:00π.μ (τοπική ώρα Ελλάδος).
2. Μετά τη λήξη της λήψης συμμετοχών την Παρασκευή 28/08/2020 και ώρα 09:00π.μ θα αναρτηθούν όλες οι τελικές φωτογραφίες (συμμετοχές) στο facebook ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών «Σταντ με Σπρέι Κιμωλίας - AmbroSol» με σύντομη διεύθυνση https://bit.ly/37Gf4LQ.
4. Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών θα ισχύει αυτομάτως το στάδιο Β το οποίο αφορά την ψηφοφορία μέσω Like των αναρτημένων φωτογραφιών και θα ισχύει έως την Δευτέρα 28/09/2020 και ώρα 09:00π.μ.
5. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.

Δ. Τρόπος Συμμετοχής - Νικητές:

1. Συμμετοχή για το στάδιο Α ορίζεται η αποστολή φωτογραφίας ή φωτογραφιών που θα περιέχουν ένα σταντ προβολής για τα σπρέι Chalk Paint Αmbro-Sol στην ηλεκτρονική διεύθυνση diagonismos@voyatzoglou.gr. Σε περίπτωση που σταλούν περισσότερες από μια φωτογραφία, θα επιλεγεί η αισθητικά βέλτιστη φωτογραφία ή θα γίνει συνδυασμός φωτογραφιών σε μια φωτογραφία (πχ. στάδια κατασκευής και τελικό αποτέλεσμα). Σε κάθε τελική φωτογραφία που θα επιλεγεί προς ανάρτηση, θα αναγράφεται και ο δημιουργός-κάτοχος της φωτογραφίας.
2. Συμμετοχή για το στάδιο Β ορίζεται όσοι έγκυροι facebook χρήστες ψηφίσουν πατώντας το κουμπί Like στη φωτογραφία της αρεσκείας τους η οποία θα βρίσκεται στο ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών «Σταντ με Σπρέι Κιμωλίας - AmbroSol» με σύντομη διεύθυνση https://bit.ly/37Gf4LQ και στη συνέχεια πατώντας το κουμπί Like ή Follow της facebook σελίδας https://www.facebook.com/voyatzogloutrade.gr/
3. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα είναι δύο (2). Ο πρώτος νικητής θα ανήκει στους συνεργάτες – πελάτες του Διοργανωτή από το στάδιο Α και ο δεύτερος νικητής θα ανήκει στους χρήστες από το στάδιο Β.
4. Ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να μην αναρτήσει («upload») ή/και να αφαιρέσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο.
5. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία φορά με τα ίδια στοιχεία Facebook προφίλ (Facebook ID) κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Περισσότερες συμμετοχές με το ίδιο Facebook ID θα μετρήσουν σαν μία συμμετοχή στον Διαγωνισμό.
6. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Ε. Δώρα:

1. Για το Διαγωνισμό προορίζονται δύο Δώρα Α και Β.
2. Το Δώρο Α προορίζεται για τον νικητή που θα είναι συνεργάτης – πελάτης του Διοργανωτή και αφορά τη δωρεάν διαμονή 2 ατόμων για 2 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που βρίσκεται στο Καρπενήσι. Το κατάλυμα καθώς και ο χρόνος διαμονής θα οριστούν εντός του μήνα Σεπτεμβρίου 2020 και έπειτα σε συνεννόηση με τον νικητή. Ο νικητής έχει δικαίωμα να επιλέξει μόνο τις ημερομηνίες διαμονής που εξυπηρετούν.
3. Το Δώρο Β προορίζεται για τον νικητή που θα έχει ψηφίσει μέσω Like και αφορά όλη τη σειρά των σπρέι κιμωλίας Chalk Paint Ambro-sol.
4. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
5. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό για τα 2 δώρα θα έχουν όλες οι έγκυρες συμμετοχές. Έγκυρη είναι η συμμετοχή που πληροί (α) τις προϋποθέσεις όπως περιγράφονται παραπάνω στα τμήματα Δ.1 και Δ.2 (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής από το συμμετέχοντα στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου, (γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα του Διοργανωτή, από την ημερομηνία και ώρα Έναρξης του Διαγωνισμού μέχρι την ημερομηνία και ώρα Λήξης του Διαγωνισμού και (δ) το υλικό που υπέβαλε ο Συμμετέχων δεν προσβάλλει το νόμο, τα χρηστά ήθη ή δικαιώματα τρίτων. Ο Διοργανωτής μπορεί κατά τη διακριτική του ευχέρεια να ακυρώσει και μετά την ηλεκτρονική κλήρωση συμμετοχή, σε περίπτωση που ο λόγος της ακυρότητας εντοπιστεί εκ των υστέρων.

ΣΤ. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

1. Ο νικητής που θα προέρχεται από τους συμμετέχοντες του σταδίου Α θα αναδειχθεί έχοντας λάβει τα περισσότερα Like στην αναρτημένη φωτογραφία του βάσει των όρων που περιγράφονται στο τμήμα Δ2, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αναρτημένες φωτογραφίες.
Ο νικητής που θα προέρχεται από τους Χρήστες του σταδίου Β θα αναδειχθεί κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης στα γραφεία του Διοργανωτή.
2. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο https://www.facebook.com/voyatzogloutrade.gr/ και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής επικοινωνίας εφόσον δύναται εφικτή.
3. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί θετικά ο νικητής του σταδίου Α αυτόματα εντός 2 ημερολογιακών ημερών, θα ορίζεται νικητής ο επιλαχών, ο οποίος είναι ο αμέσως επόμενος στη λίστα με τον αύξοντα αριθμό των συγκεντρωμένων Like κάθε φωτογραφίας. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί θετικά ο νικητής του σταδίου Β θα ορίζεται νέος νικητής κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης στα γραφεία του Διοργανωτή.

Ζ. Εμπορικά Σήματα - Πνευματική Ιδιοκτησία:

1. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή και του Διαγωνισμού. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Διοργανωτή.
2. Περαιτέρω, ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, στους οποίους (συμμετέχοντες) απαγορεύεται να αναρτούν ή να δημοσιοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο μέσω της ιστοσελίδας του Διοργανωτή οποιουδήποτε έργου τρίτου ή έργου που παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.

Η. Λοιποί Όροι:

1. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλεί, παρατείνει ή μειώνει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώνει την προωθητική ενέργεια στον Ιστότοπο στο Facebook. Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λ.π. του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των χρηστών.
2. Ο Διοργανωτής μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που οι αναρτήσεις/σχόλιά τους προσβάλλουν δικαιώματα του Διοργανωτή ή και τρίτων ή παραβιάζουν το νόμο. Στην περίπτωση αυτή, διαγράφεται απευθείας το εν λόγω σχόλιο από το, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του Χρήστη.
3. Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Ο Διοργανωτής δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Iστότοπο Facebook επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.
5. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook και στον Ιστότοπο, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.
6. Ο Διοργανωτής δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα του Διαγωνισμού ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση antivirus λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές καθώς και την ενδεχόμενη καταπολέμηση κάθε ανιχνευθέντος ιού. Σε κάθε περίπτωση, o Διοργανωτής δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του συμμετέχοντος/επισκέπτη και γενικά του συστήματός του για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί κατόπιν επίσκεψής του στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
7. Η συμμετοχή στην ενέργεια αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση κατά την έννοια του ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα, για την τήρηση των στοιχείων του (και τυχόν τρίτων προσώπων) και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας της ενέργειας καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με την ενέργεια. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών και των επιλαχόντων θα τηρούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης της ενέργειας κατά τα ανωτέρω. Μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται
8. Οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στo Διοργανωτή για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, στο πλαίσιο της προβολής του προϊόντος Chalk Paint Αmbro-Sol μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δημοσιευθεί για διαφημιστικούς σκοπούς ο κατάλογος των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, καθώς και τα σχόλια που έχουν καταχωρήσει οι Συμμετέχοντες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, για όλα τα μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
9. Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, τυχερών και ανωτέρας βίας.
10. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της διάθεσης των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται.
11. Οι παρόντες αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.voyatzogloutrade.gr/diagonismos.
12. Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετική με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

TOP