SunDry - Αφυγραντήρες

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
Made in Sweden

Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας.

Οι αφυγραντήρες SUNDRY® είναι ιδανικοί σε χώρους που παραμένουν κλειστοί ή δεν αερίζονται επαρκώς π.χ. ντουλάπες, ντουλάπια, τροχόσπιτα, σκάφη και οπουδήποτε υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση υγρασίας.

Slide Slide Slide Slide Slide

SunDry__Afygrantires_WhyUse_img

Οι αφυγραντήρες SUNDRY® κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου στην Σουηδία και βοηθούν στην αποτελεσματική καταπολέμηση της υγρασίας, απορροφώντας την από την ατμόσφαιρα.

Όταν τα επίπεδα υγρασίας βρίσκονται πάνω από το 65% δημιουργείται ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας και μικροοργανισμών, με δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία αλλά και την περιουσία μας. Αναπνευστικά προβλήματα, δημιουργία δυσάρεστων οσμών και μούχλα σε ρούχα και δερμάτινα είδη είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα. Με την συστηματική χρήση του SUNDRY® μπορούμε να εξαλείψουμε τις επιπτώσεις αυτές και να απολαύσουμε μια φρέσκια, υγιεινή ατμόσφαιρα.

  • Αποτελεσματική κυκλοφορία του αέρα, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση, που παρέχει μεγάλη επιφάνεια επαφής του αέρα με τους ενεργούς κρυστάλλους. Αυτό επιτρέπει την μέγιστη απορρόφηση της υγρασίας και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ανάπτυξης μούχλας, αλλεργικής αντίδρασης κ.ο.κ.
  • Ευκολία στη χρήση. Το σακουλάκι με τους κρυστάλλους τοποθετείται στο πάνω μέρος και η συσκευή αδειάζει και ξαναγεμίζει πανεύκολα.
  • Καθαριότητα. Οι κρύσταλλοι δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα κατά την τοποθέτηση του ανταλλακτικού κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού.
  • Ασφάλεια. Η συσκευή λειτουργεί χωρίς ρεύμα και δεν περιέχει άρωμα – είναι απολύτως ασφαλής για χρήση ακόμη και στα υπνοδωμάτια.
  • Μοντέρνος Σουηδικός σχεδιασμός. Ελκυστική και ανθεκτική συσκευή που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ SUNDRY®

  • Η συσκευή λειτουργεί χωρίς ρεύμα. Όταν τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα ξεπερνούν το 65%, οι κρύσταλλοι χλωριούχου ασβεστίου ενεργοποιούνται και απορροφούν την υπερβολική υγρασία, αποθηκεύοντάς την στο κάτω μέρος σε υγρή μορφή. Σε ιδανικά επίπεδα υγρασίας – κάτω από 45% - η διαδικασία απορρόφησης σταματά και ενεργοποιείται εκ νέου μόνο όταν αυξάνεται η υγρασία πάνω από τα επιτρεπτά όρια.
  • Όταν οι κρύσταλλοι εξαντληθούν, ο περιέκτης αδειάζεται με ευκολία στην αποχέτευση και το σακκουλάκι απορρίπτεται και αντικαθίσταται από το αντίστοιχο ανταλλακτικό SUNDRY®.

Instructions_SunDry

ΠΡΟΪΟΝΤΑ SUNDRY®

Αφυγραντήρας SUNDRY® 450g

Ο αφυγραντήρας 450g είναι κατάλληλος για χώρους έως 35m3 και διαρκεί 1-3 μήνες, ανάλογα με την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας.
περισσότερα
Αφυγραντήρας SUNDRY 450g + 1 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Το Ανταλλακτικό αφυγραντήρα των 450g διαρκεί 1-3 μήνες, ανάλογα με το επίπεδο της υγρασίας και είναι ιδανικό για χώρους έως 35 m³ . Εάν το υγρό έρθει σε επαφή με μέταλλο, δέρμα ή ξύλο μπορεί να καθαριστεί με χλιαρό νερό.

Διαστάσεις:  176 x 105 x H204 mm

O αφυγραντήρας SunDry 450g αποτελείται από ένα δοχείο και μια σακούλα με υγροσκοπικούς κρυστάλλους. Ο αφυγραντήρας ενεργοποιείται όταν η εξωτερική σακούλα ανοίξει και τοποθετηθεί η εσωτερική σακούλα με τους κρυστάλλους στο δοχείο, όπως βλέπετε παρακάτω:

Instructions_SunDry

Αφυγραντήρας SUNDRY 1000g

Κατάλληλο για μεγαλύτερους χώρους έως 85m3 ή όπου υπάρχει αυξημένη ανάγκη δράσης. Διαρκεί έως και 6 μήνες ανάλογα με την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας.
περισσότερα
Αφυγραντήρας SUNDRY® 1000g

Κατάλληλο για μεγαλύτερους χώρους έως 85m3 ή όπου υπάρχει αυξημένη ανάγκη δράσης. Διαρκεί έως και 6 μήνες ανάλογα με την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας.

Διαστάσεις 255 x 130 x H240 mm

Απορροφά υγρασία & οσμές και είναι ιδανικό για αποθήκες, γκαράζ, εξοχικές κατοικίες, σαλόνια, μπάνια και χώρους που παραμένουν κλειστοί για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν υγρό έρθει σε επαφή με επιφάνειες από μέταλλο, δέρμα ή ξύλο μπορεί να καθαριστεί με χλιαρό νερό. Χωρίς άρωμα.

Αφυγραντήρας SUNDRY® 450g κρεμαστός

Πρωτοποριακή σχεδίαση για χρήση σε περιορισμένους χώρους όπως μικρά μπάνια, τροχόσπιτα και σκάφη.
περισσότερα
Αφυγραντήρας SUNDRY 450g κρεμαστός

Πρωτοποριακή σχεδίαση για χρήση σε περιορισμένους χώρους όπως μικρά μπάνια, τροχόσπιτα και σκάφη. Ιδανική επιλογή για ντουλάπια νεροχύτη. Η συσκευασία συμπεριλαμβάνει δύο τρόπους ανάρτησης: Στήριγμα για ανάρτηση σε τοίχο και γάντζο για κρέμασμα.

Διαστάσεις 205 x 58 x H330 mm

Το Ανταλλακτικό αφυγραντήρα των 450g διαρκεί έως 6 μήνες, ανάλογα με την θερμοκρασία και το επίπεδο της υγρασίας και είναι ιδανικό για χώρους έως και 10 m³ και έως 3 μήνες για χώρους έως 35 m³.

Εάν το υγρό έρθει σε επαφή με μέταλλο, δέρμα ή ξύλο μπορεί να καθαριστεί με χλιαρό νερό. Χωρίς άρωμα.

Ανταλλακτικό αφυγραντήρα σε κουτι 2+1TEM. ΔΩΡΟ X 450g

3 Ανταλλακτικά 450g με χλωριούχο ασβέστιο. Ταιριάζει σε όλους τους αφυγραντήρες SUNDRY 450g

Διαστάσεις: 145 x 97 x H145 mm

Ανταλλακτικό αφυγραντήρα σε σακούλα 450g

1 Ανταλλακτικό 450g με χλωριούχο ασβέστιο. Ταιριάζει σε όλους τους αφυγραντήρες SUNDRY 450g.

Διαστάσεις: 140 x 30 x H220 mm

Ανταλλακτικό αφυγραντήρα σε σακούλα 1000g

1 Ανταλλακτικό 1000g με χλωριούχο ασβέστιο. Ταιριάζει σε όλους τους αφυγραντήρες SUNDRY 1000g.

Διαστάσεις: 140 x 40 x H300 mm

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

κάνοντας κλικ στην εικόνα δεξιά

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να δηλώσετε τα προϊόντα προσφοράς που σας ενδιαφέρουν ή καλέστε στο 210 2888 700

TOP