ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Best Seller στον κόσμο της τεχνολογίας.

Brennenstuhl_logoBig

O όμιλος Brennenstuhl® ιδρύθηκε το 1958. Από τότε αναπτύχθηκε σταθερά για να γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Η επιτυχία του βασίζεται σε μια ατελείωτη ροή νέων ιδεών, οι οποίες εφαρμόζονται στα καινοτόμα προϊόντα τους. Πολλές εθνικές και διεθνείς πατέντες προστατεύουν αυτές τις καινοτομίες και είναι η απόδειξη της ανταγωνιστικότητας της Βrennenstuhl. H πολυετή εμπειρία σε συνδυασμό με τα υψηλά τους πρότυπα εγγυώνται την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων Βrennenstuhl®.

Η επιτυχία της Βrennenstuhl σε νούμερα:

πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα

χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

Πάνω από 30.000 διανομείς

ανάμεσά τους οι μεγαλύτεροι έμποροι λιανικής πώλησης.

σε περισσότερες από 100 χώρες

πωλούνται τα προϊόντα τους

Προσπαθώντας πάντα για την ικανοποίηση των πελατών στο 100%, η Brennenstuhl προσφέρει τις ασύγκριτες υπηρεσίες της στους συνεργάτες της. Οι πελάτες της μπορούν πάντα να υπολογίζουν στην επαγγελματική υποστήριξη των διευθυντών πωλήσεων της εταιρείας. Μέρος της υπηρεσίας τους είναι η αύξηση των πωλήσεων των πελατών τους, παρέχοντάς τους εργαλεία προώθησης και διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

Brennenstuhl® σημαίνει ποιότητα και καινοτομία.

Aυτό αποτελεί την κατευθυντήρια αρχή της οικογενειακής επιχείρησης Brennenstuhl στην ανάπτυξη νέων προϊόντων για πάνω από 50 χρόνια. Με τις υψηλές ετήσιες πωλήσεις , το θεωρούν υποχρέωσή τους να συνεχίζουν να θέτουν τον πήχη ψηλά, ειδικά τον σχεδιασμό και την απόδοση των προϊόντων τους. Κύριο μέλημά τους είναι πάνω απ΄όλα η ποιότητα και η ασφάλεια σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα πολλαπλών προεκτάσεων είναι μοναδικό για την ποικιλία, τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις του. Από τα κοινά τριπλής-εξόδου πολύπριζα έως τα εξελιγμένα και υψηλής τεχνολογίας πολύμπριζα με προστασία από υπέρταση, αυτόματη λειτουργία και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, είναι σε θέση να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων.

BrennenstuhlBuilding

Brennenstuhl® Συμβαδίζοντας με την αλλαγή των καιρών.

Το πρόγραμμα πολλαπλών προεκτάσεων είναι μοναδικό για την ποικιλία, το σχεδιασμό και τις επιδόσεις του. Από τα κοινά τριπλής-εξόδου πολύπριζα έως τα εξελιγμένα και υψηλής τεχνολογίας πολύμπριζα με προστασία από υπέρταση, αυτόματη λειτουργία και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, είναι σε θέση να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων.

Το πρόγραμμα καλωδίων με μπαλαντέζα προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή, είτε στο σπίτι είτε για βαριά επαγγελματική χρήση.

Στον τομέα του φωτισμού η Βrennenstuhl στηρίζεται στις δυνάμεις της τεχνολογίας LED. Το πρόγραμμα φωτισμού LED αντανακλά τις δυναμικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα και προσφέρει ελκυστικές νέες λύσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και την αντοχή.

Η ηλιακή και η LED τεχνολογία αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Η Βrennenstuhl αξιοποιεί το γεγονός αυτό στον ηλιακό LED φωτισμό της και τα πλήρη "plug-and-play" set ηλιακής ενέργειας.

BRENNENSTUHL

...smart technology

  • Πολύμπριζα
  • Μπαλαντέζες
  • Λάμπες εργασίας
  • Xρονοδιακόπτες
  • Αντάπτορες
  • Αυτοματισμοί & τακτοποίηση καλωδίων
  • Φωτισμός

Για να δείτε το ψηφιακό κατάλογο, κάντε κλικ στην εικόνα

Για Παραγγελίες & Πληροφορίες

επικοινωνήστε με την VOYATZOGLOU.

Σήματα Πιστοποίησης Ποιότητας

Σήματα ελέγχου ποιότητας, όπως τα κατανοούμε, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες να λαμβάνουν τις αποφάσεις τους. Το σήμα ελέγχου προορίζεται για την παροχή βοήθειας προσανατολισμού κατά την επιλογή των διάφορων προϊόντων στην αγορά. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα σημάδι της αξιοπιστίας για την ποιότητα του προϊόντος όσο και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης. Η ακόλουθη επισκόπηση των εγκρίσεων διεθνών προϊόντων και ιστιντούτων ελέγχου δείχνει το ευρύ φάσμα των προϊόντων πιστοποιημένης ποιότητας BRENNENSTUHL.

Το σήμα GS σημαίνει "ελεγμένη ασφάλεια".

Brennenstuhl_TUV_GS_Certification

Για να κερδίσει το σήμα GS ο κατασκευαστής πρέπει να υποβάλει το προϊόν του σε τόπο δοκιμών εγκεκριμένο από τον υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας.

Η Υπηρεσία Προϊόντων TÜV, ως ένας αποδεκτός χώρος δοκιμών, κρίνει κάθε προϊόν με βάση τις διατάξεις του Νόμου της Γερμανίας για την Ασφάλεια συσκευών , τις οδηγίες για την πρόληψη των ατυχημάτων από το Σύλλογο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, DIN και EN κανόνες DIN και EN, καθώς και άλλους γενικά αποδεκτούς κανόνες της τεχνολογίας. Αυτό συνδυάζεται με τακτικές επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεων παραγωγής.
Εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, τότε ο κατασκευαστής λαμβάνει πιστοποίηση προϊόντος και μπορεί να εφαρμόσει το σήμα GS στο εν λόγω προϊόν. Ετήσιες επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεων παραγωγής γίνονται, ώστε να εξασφαλίζεται η διατήρηση της ισχύος του πιστοποιητικού.

Ασφάλεια με μια ματιά.

Brennenstuhl_Certificate2

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στα προϊόντα από brennenstuhl®. Μια ποικιλία των πιστοποιητικών ασφαλείας από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών δείχνουν: η συμμόρφωση με τα γερμανικά και διεθνή πρότυπα συνεχώς ελέγχεται και εγκρίνεται. Επίσης η Βrennenstuhl προσφέρει το πρώτο πολύμπριζο στον κόσμο με πιστοποίηση περιβαλλοντικό σήματος “Blue Angel” (Πολύμπριζο Primera-Tech 15.000 A με λειτουργία master-slave).

Εγγυημένη αξιοπιστία

Brennenstuhl_Certificate3

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ποιότητα της brennenstuhl®: Η ολοκληρωμένη εγγύηση brennenstuhl® σας προσφέρει πολύ περισσότερα από τα standards του κλάδου. Αντίστοιχες εγγυήσεις των τριών, πέντε ή δέκα χρόνων υπερβαίνουν σημαντικά τις νομικές απαιτήσεις.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

TOP