FITT

Welcome to the revolution

Η ηγέτιδα εταιρεία στις λύσεις μεταφοράς του υγρού στοιχείου!

H FITT® για περισσότερο από 50 χρόνια σχεδιάζει, κατασκευάζει, πωλεί και ειδικεύεται στην κατασκευή εύκαμπτων σωλήνων για χρήση από ιδιώτες και επαγγελματίες.

Στη γκάμα της FITT® συμπεριλαμβάνονται λάστιχα ποτίσματος για τον κήπο και προϊόντα για πολλές διαφορετικές επαγγελματικές χρήσεις σε διάφορα επίπεδα ποιότητας και τεχνολογίας, καθώς και κάποια καινοτόμα είδη (πατενταρισμένα).

NTS® (No Torsion System)
η καινοτομία που ώθησε την FITT® στην τεχνολογική κορυφή της αγοράς.

Το σύστημα NTS® χαρακτηρίζεται από ένα αποκλειστικό ελικοειδές πλέγμα που εγγυάται απόλυτη σταθερότητα, και αποτρέπει την διαστολή, την συστροφή και το τσάκισμα εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη παροχή νερού.

λάστιχα κήπου FITT®

FORCE

Fitt Force σημαίνει ποιότητα με μοναδικά χαρακτηριστικά. Το μοντέλο αυτό είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική χρήση, τέλειο για μεγάλους κήπους και εργασίες άρδευσης, όσο και για καθημερινή οικιακή χρήση.

Το λάστιχο είναι flat και παίρνει το κλασσικό στρογγυλό του σχήμα κατά την χρήση. Όταν η ροή του νερού σταματά, επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα: μετατρέπεται σε μια ανθεκτική μάνικα που μαζεύεται εύκολα και γρήγορα και πιάνει ελάχιστο χώρο κατά την μεταφορά και αποθήκευσή του.

Χάρη στο μοναδικό, πατενταρισμένο πλέγμα NTS, το Force διαθέτει εξαιρετική ευκαμψία, χωρίς κόμπους και τσακίσματα εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη ροή νερού. Η τεχνολογία HD-TECH εγγυάται μέγιστη αντοχή στην τριβή και τα τρυπήματα.

IKON

Η Fitt εφαρμόζει την πλέον προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει υψηλή αντοχή σε διάφορες καταπονήσεις με αξιοσημείωτα μικρό βάρος. Χάρη στον συνδυασμό υλικών υψηλής τεχνολογίας, το προϊόν είναι εξαιρετικά συμπαγές, πανάλαφρο και εύχρηστο. Το Fitt Ikon είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, όπως βεράντες και μπαλκόνια. Χάρη στο σύστημα Aquastop που αποτρέπει τις διαρροές νερού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και σε εσωτερικούς χώρους.
Το Fitt Ikon είναι το τέλειο λάστιχο για να φροντίσετε άνθη και φυτά στο μπαλκόνι αλλά επίσης για να πλύνετε τα έπιπλα κήπου, το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, τα παιχνίδια, το κατοικίδιό σας. Με το μικρό βάρος και όγκο που διαθέτει, μεταφέρεται πολύ εύκολα και είναι απαραίτητο εργαλείο στο κάμπινγκ, στο σκάφος ή στο εξοχικό.

 1. Ελαστομερής στρώση (TPE) που επιτρέπει την έκταση και το ελαστικό τέντωμα.
 2. Εσωτερική στρώση από ελαστομερές (TPE) με ολισθητικούς παράγοντες που βελτιώνει & ευνοεί την ροή του νερού.
 3. Πολυεστερικό πλέγμα (PP) που προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο το λάστιχο θα επιμηκυνθεί με την πίεση του νερού.
 4. Ενδιάμεση ελαστομερής στρώση (TPE).
 5. Πολυεστερικό πλέγμα (PP) που προσδίδει αντοχή και ευνοεί την επιμήκυνση.
 6. Εξωτερική χρωματισμένη στρώση από ελαστομερές (TPE) ανθεκτική στην γήρανση που δίνει στο λάστιχο όμορφη όψη και αντοχή στην φθορά.

YOYO

Iδανικό για μικρούς κήπους, μπαλκόνια και βεράντες, για το κάμπινγκ και το σκάφος. Η μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία της διαδικασίας παραγωγής και του προϊόντος, κάνει αυτό το λάστιχο τέσσερις φορές πιο ελαφρύ και τρείς φορές μικρότερο σε όγκο από τα παραδοσιακά λάστιχα κήπου, μια πραγματική επανάσταση στην αγορά. Το μικρής κλίμακας πότισμα και η εξωτερική καθαριότητα έγιναν ξαφνικά πιο ευχάριστα.

NTS GREY

Δομή: Με 6 στρώσεις & SKY TECH επίστρωση: μια διάφανη επίστρωση με δύο κόκκινες γραμμές, με ειδική σύνθεση κατά της UV ακτινοβολίας που αποτρέπει την γήρανση του λάστιχου και προσθέτει ένα σατινέ φινίρισμα, ενίσχυση από πλέγμα NTS, μια ενδιάμεση στρώση υποστήριξης, μια μαύρη επίστρωση κατά της άλγης και κίτρινο εσωτερικό.

NTS MASTER PLUS

Xάρη στο μοναδικό διπλό πλέγμα NTS PLUS, το λάστιχο FITT NTS MASTER PLUS διαθέτει βελτιωμένη αντοχή και απόδοση, υψηλό βαθμό ευκαμψίας, εξασφαλίζοντας σταθερή ροή νερού χωρίς τσάκισμα ή συστροφές.
Η τεχνολογία SKY TECH αυξάνει την αντοχή στα κοψίματα και την τριβή και καθιστά το λάστιχο εξαιρετικά λείο και εύκολο στη χρήση, ώστε να μπορεί να γλιστράει σε όλες τις επιφάνειες και ακόμη και γύρω από τις γωνίες. Η προστατευτική μεμβράνη SKY TECH, ειδικά σχεδιασμένη να αντιστέκεται στην ακτινοβολία UV, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του λάστιχου.

NTS MARINE

Ένα λάστιχο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στη ναυτιλία, κατάλληλο για επαφή με το θαλασσινό νερό, σε λευκό χρώμα.
ΔΟΜΗ: Με 6 στρώσεις, με SKY TECH επίστρωση : μια διάφανη επίστρωση με δύο μπλε γραμμές με ειδική σύνθεση κατά της UV ακτινοβολίας που αποτρέπει την γήρανση του λάστιχου και προσθέτει ένα σατινέ φινίρισμα, ενίσχυση από πλέγμα NTS, μια ενδιάμεση στρώση υποστήριξης, μια μαύρη επίστρωση κατά της άλγης και λευκό προστατευτικό εσωτερικό.

NTS ORANGE

Μαλακό και εύκολο στη χρήση. Με τεχνολογία NTS που αποτρέπει το στρίψιμο και το τσάκισμα ενώ χαρίζει στο λάστιχο μεγαλύτερη ευκαμψία. Διαθέτει 6 στρώσεις και antiUV επίστρωση που προστατεύει το λάστιχο από τη γήρανση.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

FITT

ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΗΠΟΥ

 • YOYO
 • NTS MASTER PLUS
 • NTS MARINE
 • NTS ORANGE
 • NTS GREY
 • MINT
 • IDRO YELLOW

Για να δείτε το ψηφιακό κατάλογο, κάντε κλικ στην εικόνα

Για Παραγγελίες & Πληροφορίες

επικοινωνήστε με την VOYATZOGLOU

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ - FITT®

Τζίρος 2017

222.000.000

Απασχολεί

850 άτομα

Εγκαταστάσεις

300.000 m2

Ετήσιο βάρος παραγωγής

100.000 τόνοι / έτος

6 Κατοχυρωμένες πατέντες

NTS®, DTS®, Polyfusion®, Microlights®, Bios®, Phthalate Free®

Ετήσιο μήκος παραγωγής

320.000.000 μέτρα / έτος

Δυναμικότητα παραγωγής

9 εργοστάσια

1969 - Ο Rinaldo Mezzalira ιδρύει την Viplast, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή PVC.
1976 - Η Viplast εξελίσσεται σε Fabbrica Italiana Tubi e Trafilati, FITT® S.p.A., που ειδικεύεται στην κατασκευή διαφόρων τύπων μάνικας.
1993 - Η FITT® λανσάρει την ευρεσιτεχνία NTS® : την τεχνολογία που φέρνει την επανάσταση στην αγορά του κήπου και δεν επιτρέπει στο λάστιχο να στρίβει και να διπλώνει.
2009 - Στην 40η επέτειος από την ίδρυση της, η FITT® εγκαινιάζει το κέντρο  Logistics του Ομίλου.
2010 Η FITT® λανσάρει το Bios, το πρώτο λάστιχο κήπου από ταχέως ανανεώσιμα φυσικά υλικά .
2012 Νέο κέντρο πλέξης. Χάρη στην βελτιστοποίηση των γραμμών παραγωγής, η FITT® αυξάνει την δυνατότητα παραγωγής.
2014 Αλλαγή λογοτύπου & εικόνας της εταιρείας.
2015 - Η FITT® παίρνει το βραβείο σχεδιασμού της REDDOT με το YOYO, ένα επαναστατικό επεκτεινόμενο λάστιχο για νερό.
TOP