ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ

επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε να δείτε

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ

40+ χρόνια

στον κλάδο Υλικών Επιπλοποιίας

1970

Ιδρύεται η εταιρία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΑΜ. Α.Ε, με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και τη λιανική πώληση υλικών επιπλοποιίας. Η αρχική έδρα της εταιρείας βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Το 1970 η εταιρία επικεντρώνει τη δραστηριότητα της στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας και επεκτείνεται. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτής της επέκτασης παίζει η ανάληψη από την εταιρία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ της αντιπροσωπείας της ιταλικής εταιρίας SALICE, με κύριο προϊόν εισαγωγής τους κρυφούς μεντεσέδες επίπλων.

1980

Οι δραστηριότητές της διευρύνονται ακόμα περισσότερο το 1980, καθώς επεκτείνονται οι συνεργα σίες της με γνωστούς οίκους του εξωτερικού μεταξύ άλλων οι γνωστοί ιταλικοί οίκοι CAMAR και SERVETTO.

1990

Το 1992 ιδρύεται η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε. με τη συγχώνευση τριών εταιριών της οικογένειας Βογιατζόγλου, οι οποίες δραστηριοποιούνταν επί σειρά ετών στο εμπόριο και στη διανομή υλικών επιπλοποιίας καθώς και στον εξοπλισμό καταστημάτων. Σταδιακά η εταιρία εξελίσσεται σε μία από τις σημαντικότερες του κλάδου, επενδύοντας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων, οργάνωσης και διοίκησης. Το 1995 η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και αναπτύσσεται στο χώρο των προϊόντων ιδιοκατασκευών (do-it-yourself) εδραιώνοντας συνεργασίες στην παραδοσιακή αγορά αλλά και με μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων τεχνικών προϊόντων, ενώ παράλληλα οργανώνει τμήμα έργων το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού καταστημάτων και αποθηκών. Το 1999 επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Ρουμανία, ιδρύοντας θυγατρική εταιρία με την επωνυμία «VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA S.R.L.» με αντικείμενο το εμπόριο εξαρτημάτων επίπλων και ιδιοκατασκευών (do-it-yourself), γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της παρουσία στην αγορά. Παράλληλα, προχωράει σε νέες επενδύσεις για τον επανασχεδιασμό των λειτουργιών της και την εφαρμογή νέων πρωτοποριακών και ευέλικτων δομών οργάνωσης.

2000

Το 2000 πραγματοποιείται επιτυχώς η εισαγωγή του συνόλου των μετοχών της εταιρίας στο Χρηματιστηρίο Αξιών Αθηνών. Το 2001 ολοκληρώνεται και εφαρμόζεται το νέο Πληροφοριακό Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) εξασφαλίζοντας την on-line σύνδεση όλων των εργασιακών χώρων της εταιρίας, δίνοντας τη δυνατότητα για έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση. Τον Οκτώβριο του 2003 η εταιρία πιστοποιήθηκε κατά το πρότυπο ISO 9001 από τον Βρετανικό διεθνώς αναγνωρισμένο οίκο UKAS Quality. Την ίδια χρονιά ολοκληρώνεται με επιτυχία το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας ύψους 8,2 εκατ. ευρώ με σημαντικές επενδύσεις. Το 2005 ιδρύθηκε η νέα θυγατρική εταιρία με την επωνυμία ORGANIZER STORES, “cash & carry” καταστήματα για τον επαγγελματία.

2016

Σαράντα χρόνια τώρα, ικανοποιούμε όλους τους πελάτες μας. Διανέμουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων εξαρτημάτων υλικών επιπλοποιίας για κάθε κατασκευαστική ανάγκη και προσφέρουμε με συνέπεια, μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους τεχνικών προϊόντων, τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επώνυμες προτάσεις!

Η εταιρία εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής στο 12ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και διανέμει τα προϊόντα μέσω ενός σύγχρονου κέντρου διανομής. Στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας λειτουργούν καθημερινά εκθεσιακοί χώροι εξοπλισμού καταστημάτων & τεχνικών προϊόντων, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να δουν από κοντά ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις επίπλωσης καταστημάτων καθώς και την ευρεία γκάμα τεχνικών προϊόντων και ειδών DIY που διακινεί στην ελληνική αγορά.

Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και το ανθρώπινο δυναμικό της. Συνολικά ο όμιλος απασχολεί περίπου 100 άτομα, όλα άρτια καταρτισμένα στην ειδικότητα τους. Η εταιρία θεωρεί τη δυναμική πορεία της άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων της γι’ αυτό και επενδύει συνεχώς στη βελτίωση τους.

Εξελισσόμαστε μαζί σας...

Η επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία. Στη VOYATZOGLOU πιστεύουμε ότι είναι αποτέλεσμα μιας βασικής αρχής που την εφαρμόζουμε χωρίς καμία παρέκκλιση από τη στιγμή της δημιουργίας της εταιρίας μας.

“Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με γνώμονα πάντα την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής”.

Αυτή η αρχή αντανακλάται σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας και αυτή είναι που οδήγησε τη VOYATZOGLOU στην πρώτη θέση της αγοράς και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των αξιών μας: Υπευθυνότητα & Συνέπεια - Ομαδικό Πνεύμα - Επαγγελματική Καταξίωση - Μακροχρόνιες Επαγγελματικές Σχέσεις - Αξιοκρατία και Προσωπική Ανάπτυξη.

Στην VOYATZOGLOU συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε μαζί σας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γόνιμη συνεργασία, επενδύοντας στην αξιοποίηση νέων εργαλείων πωλήσεων όπως είναι οι τηλεπωλήσεις. Η συνεχής υποστήριξη των ανθρώπων μας σε συνδυασμό με την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας, εξασφαλίζει στην εταιρία μας μια δυναμική παρουσία και πορεία στην ελληνική αγορά

AFTER SALES

Η VOYATZOGLOU παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, merchandising και promotional services. Οι σύμβουλοι πωλήσεων της VOYATZOGLOU επισκέπτονται πανελλαδικά και σε τακτική βάση τους συνεργάτες της προκειμένου να τους κρατούν ενήμερους για τα νέα προϊόντα και για τις νέες τάσεις στο χώρο της λιανικής πώλησης.

TOP