ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ

επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε να δείτε

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ ΚΗΠΟΥ

H VOYATZOGLOU διαθέτει περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην εμπορία τεχνικών ειδών και DIY προϊόντων καθώς επίσης και στον σχεδιασμό και εξοπλισμό καταστημάτων. Μέσα από πολύχρονες και αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους καθώς και με είδη της ιδιωτικής ετικέτας της προσφέρει στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, μια ευρεία γκάμα τεχνικών ειδών η οποία συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.
Το σλόγκαν “Σχεδιάζοντας την επιτυχία σας” που διακρίνει όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας μας, αντανακλάται και στη συνολική προσέγγιση των πελατών της χονδρικής μας.

Για να έχει επιτυχία ένα εμπορικό κατάστημα, δεν αρκεί να διαθέτει μόνο ποιοτικά προϊόντα. Αυτό που απαιτείται επιπρόσθετα είναι η σωστή προβολή τους, που δημιουργεί και την προστιθέμενη
εμπορική αξία. Εδώ λοιπόν έρχεται να συνεισφέρει και ο άλλος εξειδικευμένος κλάδος της εταιρίας, αυτός του εμπορικού σχεδιασμού και εξοπλισμού καταστημάτων. Με μεγάλη τεχνογνωσία & πλήθος έργων, η VOYATZOGLOU σχεδιάζει καταστήματα λειτουργικά και καλαίσθητα που αποπνέουν την διαφορετική εταιρική ταυτότητα που πρέπει να έχει η κάθε επιχείρηση.

Πρωταρχικό στόχο για την ομάδα της VOYATZOGLOU αποτελεί η εξυπηρέτηση των πελατών της. Ένα ειδικευμένο επιτελείο ανθρώπων προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και εξειδικευμένες τεχνικές πληροφορίες για τα προϊόντα, την πορεία και την αποστολή των παραγγελιών.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας λειτουργεί έκθεση που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να δουν και να “δοκιμάσουν” όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία, τα οποία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα τεχνικών ειδών και υλικών επιπλοποιίας. Οι ανάγκες των πωλήσεων καλύπτονται μέσω του κέντρου διανομών της εταιρίας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η άρτια δομή του εγγυώνται την ασφάλεια των προϊόντων, τους χρόνους
παράδοσης και την ολοκληρωμένη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Αfter sales

Η VOYATZOGLOU παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες merchandising και προωθητικών ενεργειών. Οι σύμβουλοι πωλήσεων της VOYATZOGLOU επισκέπτονται πανελλαδικά και σε τακτική βάση τους συνεργάτες της προκειμένου να τους κρατούν ενήμερους για τα νέα προϊόντα και για τις νέες τάσεις στο χώρο της λιανικής πώλησης.

TOP