Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

κυκλοφορεί στο περιοδικό ΧΡΩΜΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΟ και απευθύνεται σε όλους τους συνεργάτες της ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS που έχουν καταστήματα λιανικής πώλησης.

H Βογιατζόγλου Systems εδώ και 45 χρόνια περήφανη "εξοπλίζει & προμηθεύει" τα καταστήματά των συνεργατών της. Το μυστικό της;
...το μεράκι των πελατών της να την εμπνέει!

Αγαπητοί πελάτες της Βογιατζόγλου Systems, οπλιστείτε με δημιουργικές ιδέες - έμπνευση και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό σταντ για τα σπρέι κιμωλίας Chalk Paint Αmbro-Sol.

Χρώμα κιμωλίας σε σπρέι για γρήγορη και άμεση ανακαίνιση σε 8 μοντέρνες παστέλ αποχρώσεις. Εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και είναι ιδανικό για την ανανέωση παλαιών επίπλων. Έχει τέλεια πρόσφυση σε ξύλινες, μεταλλικές, πλαστικές, κεραμικές επιφάνειες χωρίς αστάρι και είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Συνοδεύεται από 2 επιλογές σε προστατευτικά φινιρίσματα, κερί και βερνίκι.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες της Βογιατζόγλου Systems που έχουν κατασκευάσει ένα σταντ προβολής για τα σπρέι Chalk Paint Αmbro-Sol.

Οι φωτογραφίες του σταντ θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: diagonismos@voyatzoglou.gr μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Όλες οι συμμετοχές την ίδια ημέρα θα αναρτηθούν στη σελίδα www.facebook.com/voyatzoglou.trade και συγκεκριμένα στο facebook ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών «Σταντ με Σπρέι Κιμωλίας - AmbroSol». Πατώντας το κουμπί LIKE παρακάτω θα ενημερώνεστε άμεσα για τις δημοσιεύσεις και την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών θα ισχύει αυτομάτως ο διαγωνισμός ο οποίος αφορά την ψηφοφορία μέσω Like των αναρτημένων φωτογραφιών και θα ισχύει έως την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Στις 28/09/2020 θα αναδειχθεί ο νικητής - συνεργάτης του διαγωνισμού που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά like στη φωτογραφία του σταντ που κατασκεύασε και θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο πανέμορφο Καρπενήσι.

Ένας ακόμα τυχερός που θα έχει κάνει like στο σταντ της αρεσκείας του και follow στη σελίδα facebook της Βογιατζόγλου Systems Trade θα κερδίσει όλη τη σειρά των σπρέι κιμωλίας Chalk Paint.

Στείλε τις φωτογραφίες του σταντ στο e-mail μας μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIEW ALL
TOP